Proaktivitet

Vi er proaktive

Vi prioriterer tæt samarbejde og konstant innovation for at forbedre din digitale tilstedeværelse. Vi arbejder proaktivt for at hjælpe dig med at nå dine mål, og vores gennemsigtige tilgang sikrer, at du altid har indsigt i vores arbejde og resultater. Med vores erfarne team af specialister er din digitale succes vores ultimative mål.

Vi tager din virksomhed til nye højder

Vi har som mål at være det mest proaktive bureau

Vi tager proaktivt initiativ til at støtte dig i at nå dine mål

Vores gennemsigtige tilgang sikrer, at du har indsigt i vores arbejde

Vores succes afhænger af din succes

Et godt samarbejde er vores topprioritet

Vi tror på, at en tæt forbindelse mellem vores team og vores kunder er nøglen til ekstraordinære resultater. Vi er konstant på udkig efter innovative tilgange til at optimere din digitale tilstedeværelse og hjælpe dig med at nå dine mål. Vi overvåger nøje dine digitale kampagner og resultater, og vi er hurtige til at foreslå optimeringer, hvis der er områder med plads til forbedring. Vores kunder er vores topprioritet hos ICE DIGITAL. Vi er her for at støtte dig på din digitale rejse og sikre, at du føler dig værdsat og i gode hænder. Din succes er vores succes, og vi tager det meget alvorligt.

Kommunikation i øjenhøjde

Personlige kontakt

Vi arbejder med en Client Manager, som sikrer, at vi strategisk bevæger os i den rette retning. Der bliver fulgt op på alt, der bliver rapporteret på, og kun relevante oplysninger tages med til møderne. Vi laver månedsrapporteringer og sørger for, at kanalerne spiller sammen. Teamet består af en Client Manager, som er kundens primære kontaktperson. Det betyder ikke, at du ikke kan snakke direkte med en specialist, men at specialisterne tages med til møder, hvor det har relevans.

Samarbejde med en full-service virksomhed

Hvordan fungerer et samarbejde?

Som vores kunde får du regelmæssige statusopdateringer om dine digitale kampagner. Starten på samarbejdet begynder med en evaluering af, hvilken mødeform der passer bedst, og rammerne bliver fastlagt. En dedikeret Client Manager er tilgængelig for dig, og vores specialister står klar til at hjælpe. Dette sikrer effektiv kommunikation og maksimalt resultat. 

Vi er en full-service virksomhed med omfattende erfaring inden for digital markedsføring. Vi kan håndtere alle aspekter inden for de mest almindelige kanaler inden for digital markedsføring.

Gennemsigtighed er afgørende for os. Vores månedlige rapporter giver dig fuld indsigt i vores arbejde og resultater. Vi er ærlige og holder os opdateret med de seneste trends og innovationer for at styrke din vækst. Du vil ikke kun have kontakt med vores Client Managers, men også vores dedikerede specialister. Vi ser frem til at samarbejde med dig, udforske mulighederne og hjælpe dig med at opnå bemærkelsesværdige resultater online. Din succes er vores ultimative mål, og vi er her for at støtte dig.

Et gennemtestet framework

Vi garanterer proaktivitet

Vi har valgt at være et mindre bureau og ønsker ikke at blive kæmpe store. Vi er et mindre team af specialister inden for hvert vores felt.

ICE DIGITAL har faktisk sat et ‘cap’ på størrelsen, således vi kan blive små, personlige og agile med vores kunder, men store nok til at kunne løfte de cases, som vi synes er fedest at arbejde med og samtidig være en eksekverende partner, som kommer i mål med opgaver og ikke blot analyser.

Eksempler på hvordan vi er proaktive
Overvågning af din omsætning og relevante KPI’er
Vi er altid tilmeldt jeres nyhedsbrev og holder øje med jeres forretning
Vi overvåger, at jeres hjemmeside altid er live
Gennemarbejdet intern struktur, der sikrer kontinuerlig kundekontakt
Fast mødestruktur afstemmes ved samarbejdets start
Giv din virksomhed en digital fordel

Styrk din online præstation

Vores dygtige team tilbyder ekspertvejledning inden for en bred række digitale kanaler. Vi arbejder målrettet for at forbedre din online tilstedeværelse og omsætte besøgende til kunder. Lad os hjælpe dig med at opnå markante resultater inden for disse vigtige digitale kanaler, der kan styrke din virksomheds succes online.

Optimer din synlighed

Skab en stærk online tilstedeværelse

Vores dedikerede team af SEO-specialister er her for at forbedre din online synlighed, rangere højere på søgemaskiner og øge trafikken til din hjemmeside. Gennem nøje planlægning, nøjagtig søgeordsforskning og målrettet optimering skaber vi en stærk online tilstedeværelse for din virksomhed.

Skab resultater med vores Google Ads Strategi

Tiltræk målrettet trafik, der konverterer

Vores dygtige team hjælper med at optimere dine kampagner og minimere omkostningerne gennem Google Ads-kampagner. Vi er eksperter i at maksimere din synlighed og tiltrække målrettet trafik, der omsætter til kunder. Med Google Ads kan du målrette dine annoncer til potentielle kunder, der søger efter netop dine produkter eller tjenester.

Målrettet annoncering

Optimer din sociale tilstedeværelse

Vi er eksperter i at udnytte Social-platforme til fordel for din virksomhed. Vores mål er at styrke dit brand og forbedre dine resultater på sociale medier. Med vores hjælp kan du nå præcis din målgruppe gennem målrettet annoncering på platforme som Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat og LinkedIn.

Skab dybe Kunderelationer

Få flere loyale kunder og øge målgruppens genkøbsrate

E-mail marketing er nøglen til at opbygge og vedligeholde stærke kunderelationer, og det er en afgørende komponent i hele kunderejsen. Med e-mail marketing kan du praktisere one-to-one marketing, hvor hver besked skræddersys til den enkelte modtager. Denne dybe personalisering skaber en stærk forbindelse og gør din markedsføring mere relevant og engagerende. Resultatet? Kundeloyalitet. E-mail marketing giver nemlig mulighed for at etablere en betydelig tilstedeværelse i dine kunders indbakker, hvilket fører til gentagne køb og langvarige forhold. 

ICE DIGITAL er din ekspert partner inden for e-mail marketing. Vi forstår vigtigheden af at opbygge loyale kunderelationer og anvender e-mail som et kraftfuldt værktøj til at opnå dette mål.

Kontakt os

Er du klar på et strategisk samarbejde?

Er du ivrig efter at tage din virksomheds markedsføring til nye højder? Vores erfarne team står klar til at indgå et strategisk samarbejde med dig. Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe en vækstorienteret strategi, der fører din virksomhed til succes.