Fra lille startup til vækstvirksomhed

386% vækst i omsætningen via SEO

Vi er stolte over, at vore ICE SEO Framework har medvirket til en 386% vækst i omsætningen via SEO for Nailster.dk. 

Antallet af besøgende fra de organiske søgeresultater er endvidere øget med 459%, og i dag kan Nailster bryste sig af mere end 100.000 organiske besøgende på årlig basis.

+386% vækst i omsætning
+521% vækst i antal besøgende

Søgeordsanalyse & Content Mapping har været nøgleordene

Kunderne er utålmodige. Giver vi dem ikke præcis det, de søger efter, så hopper de videre til en konkurrent. Derfor har der i denne case været et enormt fokus på kontinuerlig søgeordsanalyse og content mapping. Det har været med til at sikre, at vi hele tiden kan være så relevante som muligt, når en potentiel kunde søger efter et produkt i sortimentet.

Ikke nok med at dette har hjulpet på SEO-indsatsen, så har det også været med til at øge performance på både Google Ads og Paid Social (Facebook, Instagram, SnapChat, TikTok og Pinterest) – alle kanaler er vi i ICE DIGITAL stolte af at håndtere for Nailster.dk.

Gns. besøgstid på websitet

+12%

Gns. antal sider per session

+34,5%

Antal brugere

+459%

Forøgelse af omsætningen

+386%

Besøgende på årlig basis via de organiske søgeresultater

+100.000

SEO-arbejde der hjælper i hele forretningen

Vores SEO-arbejde går langt udover ‘bare’ at skabe vækst via de organiske søgeresultater på Google. I og med vores ICE SEO Framework er skræddersyet til e-commerce, så assisterer SEO-arbejdet bl.a. også i:

Indkøb og udvikling af nye produkter via søgeordsanalyser

Vores søgeordsanalyser giver ikke kun indblik i, hvilke søgeord der rankes på lige nu. Det giver også et indblik i, hvilken efterspørgsel der er på markedet. På den måde kan vi rådgive omkring udvidelse af produktsortimentet og produktudvikling – alt sammen baseret på data.

Strukturering af webshoppen til fordel for alle marketing-kanaler

Vi udarbejder altid et ICE Content Map, hvor man som e-commerce får en komplet playbook til den optimale strukturering af landingssider på sitet. Det er med til at maksimere performance via SEO, Google Ads, Facebook/Instagram og alle andre marketingkanaler.

Grunden er simpel: Giv den potentielle kunde en landingsside med præcis det, som vedkommende efterspørger.

Unik viden om konkurrencesituationen

En grundig analyse af konkurrenterne er en fast bestanddel af vores ICE SEO Framework. Det munder altid ud i spændende inspiration, muligheder for differentiering og en konstant monitorering af status quo på markedet.

Ved bl.a. at følge med i Brand Share og Search (hvor stor en andel af brand-searches indenfor nelge-kategorien står Nailster for kontra konkurrenterne), konkurrenternes produkt- og kategori-udvidelser samt nye SEO-mæssige tiltag, har vi konstant en finger på pulsen i den niche, vi arbejder i.

Er du klar på et strategisk samarbejde?

Så er vi klar til at eksekvere. Og vi lover også at være proaktive.