Karriere

Gør karriere hos ICE Digital

Ønsker du at kickstarte din karriere hos en førende digital vækstpartner, som har opnået ekspertise gennem mere end 250 cases? Vi er konstant i vækst og søger hele tiden efter nye dygtige teammedlemmer til vores kontor i Aalborg eller Aarhus.

Et ungt og innovativt team

Vi er et engageret og passioneret team, der samarbejder dedikeret for at prioritere kundernes tilfredshed og sikre høj kvalitet i alt, hvad vi gør.

Uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø

Hos ICE DIGITAL vægter vi et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø højt. Vi tror på, at den bedste produktivitet opstår, når du føler dig komfortabel
og fri til at arbejde på din egen måde.

Fokus på personlig udvikling

Vi tror på, at hver medarbejder har potentiale til at vokse og trives, både professionelt og personligt. Vi tilbyder ressourcer, der hjælper dig med at nå dine mål og udforske dit fulde potentiale.

Høje ambitioner

Vi er drevet af høje ambitioner. Vores dedikerede team deler en passion for at nå nye højder. Med høje ambitioner som vores drivkraft er der ingen grænser for, hvad vi kan opnå sammen.

Et mindre team kan også give store resultater

Fokus på eksekvering, ikke størrelse

Vi har valgt at være et mindre bureau og ønsker ikke at blive kæmpe store. Vi er knap 20 specialister inden for hvert vores felt.

Vi har faktisk fastlagt en grænse for vores størrelse, så vi kan forblive små, personlige og fleksible i vores kundekontakt. Samtidig er vi tilstrækkeligt store til at håndtere de projekter, vi er mest begejstrede for, og vi forbliver en handlekraftig samarbejdspartner, der leverer resultater i stedet for kun at foretage analyser.

Karriere

Bliv en del af et iskold team

Vi søger konstant efter talentfulde og engagerede personer til at styrke vores team og hjælpe os med at opnå vores mål. Hvis du deler vores lidenskab for digital markedsføring, er du måske den, vi leder efter.