Om os

Om os

Vores resultater er iskolde - det er vi ikke.

Vi forstår vigtigheden af din succes, og vores engagement i at hjælpe din virksomhed med at vokse er enorm. Vores team af erfarne eksperter arbejder tæt sammen med dig for at identificere dine mål, udforske muligheder og implementere skræddersyede strategier, der skaber værdi for din forretning. Vi er drevet af en fælles vision om at bryde siloer og skabe en stærkere synergi mellem marketingkanaler, alt imens vi hjælper nogle af de mest innovative virksomheder med at realisere deres fulde potentiale.

"Et bureau, som vi selv ønsker at være kunder i"

Kristian, Niklas og Søren startede ICE DIGITAL tilbage i 2022. De havde hver især drøm om at hjælpe virksomheder med at skabe en sund forretning gennem de digitale kanaler. De kom alle tre fra e-commerce verden, og havde hver især fungeret som konsulenter for en stor række kunder. Trods deres individuelle arbejde med kunder inden for deres egne ekspertiseområder, samarbejdede de også om kunder, hvor de kunne udnytte deres forskellige kompetencer. Her indså de hurtigt, at de kunder, de samarbejdede omkring, voksede hurtigere og mere profitabelt. Dette satte tankerne i gang og de indså hurtigt, at ved at kombinere deres kompetencer kunne de skabe en eftertragtet full-service virksomhed indenfor den digitale verden. Én ting var ganske klar: hverken Kristian, Niklas eller Søren ville gå på kompromis med deres værdier. Deres mission var at etablere et bureau, som de selv gerne ville være kunder hos. Samtidig ønskede de at skabe en inspirerende arbejdsplads, hvor kreativitet, innovative løsninger og ikke mindst sjov havde en central plads.

Mød teamet bag ICE DIGITAL

Søren Skriver
Direktør og Partner

ss@icedigital.dk

+45 25 67 41 05

Rikke Nordahl
Client Manager

rn@icedigital.dk

Emilie von Bülow
Digital Marketing Konsulent

eb@icedigital.dk

Natasja Koch
Digital Marketing Konsulent

nk@icedigital.dk

Maria Rosenbak
Digital Marketing Konsulent

mr@icedigital.dk

Kristoffer Kjær
Senior Digital Marketing Konsulent

kn@icedigital.dk

Rasmus Christensen
Digital Marketing Konsulent

rc@icedigital.dk

Mads Viese Sørensen
Digital Marketing Konsulent

ms@icedigital.dk

Oliver Bruun
Finance Assistant

ob@icedigital.dk

Sarah Møller-Larsen
Digital Marketing Assistant

sl@icedigital.dk

Frederik Smærup
Digital Marketing Assistant

fs@icedigital.dk

Magnus Skovborg
Digital Marketing Assistant

msk@icedigital.dk

Teamwork makes the dreamwork

Vores succes er drevet af vores enestående medarbejdere. Vores team består af dedikerede fagfolk, der bringer en bred vifte af kompetencer til bordet. De er ikke kun professionelle og dygtige indenfor deres felt, men de er også mennesker, der forstår vigtigheden af at være nede på jorden og hygge sig på arbejdet. Denne unikke kombination af ekspertise og personlighed skaber en positiv atmosfære, hvor vores kunder føler sig velkomne og godt taget hånd om. Hos ICE DIGITAL stræber vi efter at levere professionelle resultater uden at miste det personlige præg, der gør vores arbejdsplads til et helt særligt sted.

Hvad siger medarbejderne om ICE DIGITAL

Hos os er vores medarbejdere hjertet af vores virksomhed, og vi er stolte af at skabe en arbejdsplads, der fremmer trivsel, udvikling og samarbejde. Læs de personlige udtalelser nedenfor for at få indblik i, hvorfor ICE DIGITAL er det ultimative sted at udfolde dine talenter og forfølge dine karrieredrømme.

"Tillid, frihed, inklusion og høj faglighed! Dette er ord, som jeg associerer med ICE DIGITAL og min arbejdsdag. Der er frihed til at være dig selv, du føler dig altid velkommen og hørt. Man har en følelse af inkludering, og der er plads til alle individer og alle ideer. Der udvises stor tillid fra ens kollegaer og chef til ens arbejdsgang – ønsker du at arbejde hjemme, fra en café eller på kontoret, så gør du lige, hvad du finder bedst for dig. Og fagligheden, den er tårnhøj! Du har altid en kollega, som du kan få en god snak med omkring arbejdsrelateret emner og få et kvalificeret svar fra, som du kan have in mente i dit eget arbejde! Der er masser af inspiration og gode ideer at hente lige på den anden side af bordet.

Derudover er det også bare en hyggelig, uformel og sjov arbejdsplads, hvor du ikke behøves at holde dig tilbage – du kan blot være dig selv, være en del af et fedt fællesskab og lave en masse fedt arbejde, som hjælper med at styrke vores kunders forretning og bringer glæde til din dag”

Rasmus Christensen

Digital Marketing Specialist, ICE DIGITAL

"ICE DIGITAL er en dejlig arbejdsplads, hvor det ikke kun er vores kunders udvikling der er i fokus. Der er også et stort fokus på både vores faglige og personlige udvikling, og man får selv virkelig god mulighed for at være med til at sætte retningen for ens udvikling. Udover det, lægges der også stor vægt på det sociale aspekt i vores dagligdag. De sociale aktiviteter og arrangementer er med til at styrke samarbejdet i virksomheden, også på tværs af afdelinger. Dette føler jeg, er med til at skabe et godt fundament for en stærk og sammenhængende kultur, hvor vi alle arbejder mod fælles mål. Generelt synes jeg, at der er et virkelig godt arbejdsmiljø med søde og dygtige kollegaer, som man virkelig kan mærke brænder for det, som de arbejder med.”

Natasja Koch

Digital Marketing Specialist, ICE DIGITAL

"At arbejde hos ICE DIGITAL er ikke bare en arbejdsplads, men et sted, hvor man virkelig kan udfolde sig og opleve en konstant personlig udvikling. Det er et fællesskab af dygtige mennesker, der har en stor passion for feltet. Udover den høje faglighed er der også fokus på et godt kollegaskab, hvor man kan inspirere hinanden og være en del af et fællesskab, hvilket bidrager til at levere et godt produkt til kunderne.”

Emilie von Bülow

Digital Marketing Specialist, ICE DIGITAL

Er du klar på et strategisk samarbejde?

Så er vi klar til at eksekvere. Og vi lover også at være proaktive.